Festival Elements

Single Artist

Imma Hombrados i Garcia

Imma Hombrados i Garcia

Sóc l’Imma Hombrados i Garcia, vaig néixer Girona i visc a Banyoles. Sóc mare de dos fills, en David i en Carles, els meus grans mestres. La meva professió, educadora infantil i la meva gran passió és contribuir en la millora del sistema educatiu. Sóc practicant en actiu de ioga des de fa més de vint anys, i per tant veig en aquest projecte la fusió dels tres pilars que em mouen: els infants, el ioga i l’educació. Quan va néixer el meu segon fill vaig deixar la feina, i com dic sempre va ser la millor decisió que he pres a la meva vida. Volia que els meus fills creixessin en un ambient calmat, amb plena atenció cap a ells i les seves necessitats. Vaig tenir l’oportunitat de combinar la meva tasca de mare amb el meu auto coneixement i la meva formació, vaig aprofundir en la pràctica de ioga i en les diferents metodologies pedagògiques que contribueixen a l’educació integral dels infants. Al cap de nou anys, vaig sentir que podia reprendre la meva vida professional, i ho vaig fer com a educadora en una llar d’infants. Actualment treballo com a Tècnica en Educació Infantil (TEI) a l’escola de Cornellà.
La meva passió pel mon dels infants en el seu conjunt, fa que continuï formant-me i aprenent. Algunes de les formacions que he fet darrerament han estat: Curs de tècniques de relaxació, Jornades d’atenció precoç de trastorns infantils, curs PNL en entorns educatius, Curs Educació Emocional a la primera infància, Curs Pedagogia Sistèmica, Curs Tallers i Racons de jocs, Curs d’introducció al Mindfulness i Curs de Monitor de Mindfulness, Curs Nous escenaris per descobrir a l’educació infantil, Curs de Psicomotricitat i lateralitat de 0-3 anys, Curs Especialista en Psicologia Infantil, i he assistit a totes les Jornades de 0-6 que organitza ICE Universitat de Girona des de l’any 2010.
La meva darrera formació, la que ha fet moure aquest projecte, ha estat la de “Formació de Professors de Yoga per Educar”. Gràcies a aquests aprenentatges he fet una integració total d’aquests tres pilars que com he dit són la meva gran passió. He aprés com acompanyar els
processos d’aprenentatge i de desenvolupament físic, emocional, mental i espiritual a través del ioga. He desenvolupat i creat el meu propi nom “IOGA CREIXENT” amb la finalitat d’aplicar la metodologia del “YOGA PER EDUCAR” i transmetre-la. Actualment practico Ioga per Mainada i en família a l’Escola de Ioga Surya de Banyoles, realitzo Extraescolars amb 7 grups a diferents escoles del Pla de l’Estany, Ioga en Família al Centre Cívic de Porqueres, també he organitzat Jornades de Ioga a diferents centres educatius. Acompanyo i col·laboro de forma activa en el desenvolupament interior dels nostres infants.

Xarxes Imma

error

Fes xarxa amb nosaltres!