Festival Elements

Single Artist

  • Home
  • Artist
  • SIMIC – Serveis integrals de marketing i comunicació

SIMIC – Serveis integrals de marketing i comunicació

SIMIC – Serveis integrals de marketing i comunicació

SIMIC gestiona la comunicació del Festival

SIMIC gestiona la direcció de la comunicació del Festival Elements.

SIMIC ha creat en aquest projecte el logo, la web i coordina els seus canals de comunicació amb l’intenció d’esperonar el projecte de Festival Elements.

Qualsevol consulta o millora que ens vulgueu comentar sobre la comunicació de Festival Elements, no dubteu en enviar-nos un correu aquí.

 

Per aquells que no ens coneixen, SIMIC és una empresa moderna de creació digital. Els nostres serveis són: creació de marketplaces, botigues online, webs de continguts, gestió de xarxes socials, millora SEO, analítiques de les visites i les cerques a google, manteniment i actualitzacions web, reparació de webs atacades, fotografia, vídeo, disseny gràfic, auditories digitals, etc.

SIMIC treballem en xarxa entre professionals especialitzats del sector i per a cada projecte confeccionem un equip de treball únic i fet a mida.

Ens trobem a Figueres i podem treballar 100% online.

Podeu contactar-nos enviant-nos un correu aquí.

És important saber que a Serveis integrals de marketing comunicació SIMIC, treballem en xarxa i 100%online, adaptats als nous temps.

Ens dediquem a oferir serveis i eines digitals a les empreses i particulars, concretament, tot allò que té a veure amb continguts, estils i canals.

El món digital és un univers que no para de créixer i va marcant noves necessitats a la societat i a l’empresa.

No podem quedar-nos enrere.

Domènec Ludenya. Coordinador de SIMIC.


 

Serveis integrals de marketing comunicació SIMIC

Entenem que no totes les empreses tenen la capacitat de mantenir un departament de marketing i comunicació, i alhora, entenem que és i serà un servei indispensable per a fer créixer qualsevol tipus d’empresa i qualsevol producte. SIMIC us dona la opció d’externalitzar aquests serveis segons la necessitat de la vostra empresa.

Altrament, cadascuna de les empreses haurà de trobar la seva millor manera de mostrar-se al món, ja sigui digitalment o d’una manera més tradicional, però s’ha de focalitzar i definir.

Nosaltres us oferim els nostres coneixements tècnics i la reflexió professional en un ampli ventall de possibilitats. Si veiem que us pot encaixar alguna tècnica o estratègia que no utilitzeu us ho comunicarem per guiar-vos en la direcció adequada.

Social

error

Fes xarxa amb nosaltres!