Festival Elements

Festival Elements

Silvia Mogas Ràfols

Silvia Mogas Ràfols

L’any 1998 experimento un punt d’inflexió a la meva vida quan descobreixo la Dansa del Ventre i el moviment conscient i autèntic gràcies a l’Isabel Ximenes. 

Deixo els meus estudis de Filosofia i Història de l’Art durant l’últim any de carrera per endinsar-me en el món de la Dansa, el cos i l’expressió. Tres anys més tard esdevé un estil de vida i em professionalitzo com a ballarina, coreògrafa, professora i tallerista.

Investigo, estudio, viatjo, aprenc, ensenyo…tant a les aules com als escenaris i també al carrer. M’especialitzo en Danses Orientals, Gitanes i Perses. 

En aquesta època, formo part de la “Companyia Dakinis”, del projecte “Danza Duende” creat per Myriam Szabo, sóc co-fundadora i co-directora de l’Associació Cultural Itaca i de l’Espai Itaca de Figueres, respectivament.

I dues dècades més tard obtinc la titul·lació en Gestió Cultural,  especialitzant-me en la Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals i en concret, en el Disseny i avaluació de projectes. 

Actualment em dedico sobretot als sectors de les Arts Escèniques i la Música, en els àmbits de la producció, direcció artística, la difusió i la comunicació.

Al llarg de la meva trajectòria he rebut formació molt diversa: “Anatomia pel Moviment” i “Periné” amb Blandine Calais-Germain; “Arun Tacte Conscient” amb Anasha i Anubudha. 

Expressió Corporal i Dinàmiques de grup a l’Escola Carme Aymerich, entre d’altres; Percussió Oriental amb Andreu Ubach; Pilates, Estiraments, Embaràs i Post-part amb la Federació Espanyola de Pilates i Tai-Chi; “Aromateràpia” i “Empoderament Femení” amb Alqvimia; Tècniques de Relaxació, Sensopercepció, Reprogramació Hipopressiva, Kung Fu Sexual Femení, PNL, Organització d’Esdeveniments i Protocol,…

A més, desde sempre m’he sentit atreta pel desenvolupament humà i personal, en especial pels estats expandits de la consciència, en l’intent d’harmonitzar cos, ment i emocions, portant-me a Treballar durant tres anys amb el Quart Camí i els Moviments i Danses Sagrades de Gurdjieff, gràcies a Uttam Módenes. En aquest àmbit també he estudiat Música i Estats Modificats de Consciència amb l’Sd’EA i Josep Mª Fericgla. Així com Danses Circulars del Món, Girs Sufís, Ioga, Meditació i Meditacions Actives, en bona part gràcies a Nirvan Guerra.

En aquests moments, estic desenvolupant el projecte FESTIVAL ELEMENTS, el projecte de música i so OJU SOUND a duet amb Mister Sunday i, en solitari, la meva faceta de DJ com a  SALVIA FLOW.

error

Fes xarxa amb nosaltres!